PACKAGING DONCKERS

GOLDIES AND QUALITY FOOD SUPPORTERS
GOLDIES & QUALITY CARDBOARD FOOD SUPPORTERS

Food supporters en goldies. Dat is waar Packaging Donckers zich al sinds 1995 in specialiseert. Wij beschikken over een standaard assortiment van ongeveer 1200 food supporters die steeds uit voorraad leverbaar zijn. Dankzij onze diversiteit aan machines kunnen wij steeds een oplossing op maat voorzien voor kleine en grote oplages. Zo kan u, als groothandel, spelen met kleur, vorm en logo’s. Wij streven naar kwaliteit en perfectie. Uw totaalproject is bij ons in goede handen.

INVESTEREN IN TECHNOLOGIE, WORKFLOW EN INFRASTRUCTUUR

Packaging Donckers investeert voortdurend in technologie, workflow en infrastructuur. We maakten de voorbije jaren werk van een hypermodern bedrijfsgebouw in Lier en investeerden in de ontwikkeling van een geautomatiseerde workflow.

BRCGS CERTIFICAAT

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke pijlers voor Packaging Donckers. Packaging Donckers engageert zich om goederen van hoogstaande kwaliteit te produceren en hierbij rekening te houden met continue verbeteringsmogelijkheden met betrekking tot de beleidspijlers, namelijk Voedselveiligheid & Kwaliteit, Mens & Milieu en Corporate Responsability. Door het behalen van het BRCGS certificaat kunnen klanten er zeker van zijn dat alle ‘food supporters’ en verpakkingen veilig zijn en werden geproduceerd in optimale omstandigheden.

INNOVATIE

Packaging Donckers kiest voor vernieuwing en innovatie. Wij optimaliseren continu onze workflow en lanceren regelmatig nieuwe producten gebaseerd op de laatste technieken en trends.

GROEI

Groeien is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van onze klanten, het bedrijf en onze werknemers. Daarom breidt Packaging Donckers uit naar Spanje en Turkije. Onze jaarlijkse groei bedraagt ongeveer 12%.

KWALITEIT

Wij voldoen aan alle nodige Europese verordeningen, houden jaarlijks een screening van onze grondstofleveranciers en voeren continu kwaliteitscontroles uit op onze afgewerkte producten.

EIGEN FABRICAGE

Al onze producten worden in eigen beheer geproduceerd. Packaging Donckers beschikt over een enorm machinepark met voor ons op maat gemaakte toestellen. Al onze toestellen worden goed onderhouden.

VOEDSELVEILIGHEID

Onze producten worden aan strenge controles onderworpen om de voedselveiligheid te allen tijde te garanderen. Packaging Donckers behaalde in 2019 het BRC Certificaat: Packaging.

DIMENSIE

Packaging Donckers verwerkt ongeveer 5500 ton materiaal per jaar. Hierbij houden we rekening met het milieu, de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers en de kwaliteit van onze producten.

Packaging Donckers breidt zijn gamma uit met een reeks ecologische producten

Houttextuur 'Back to Nature'
Door de realistische houttextuur is onze nieuwe lijn producten aantrekkelijk voor bestaande en nieuwe toepassingen. Bovenop het nieuwe design werd er gebruik gemaakt van nieuwe materialen en technieken. Dit resulteert in producten met opmerkelijke eigenschappen.

Meer info vindt u hier.