PACKAGING DONCKERS

GOLDIES AND QUALITY FOOD SUPPORTERS
GOLDIES & QUALITY CARDBOARD FOOD SUPPORTERS

Food supporters en goldies. Dat is waar Packaging Donckers zich al sinds 1995 in specialiseert. Wij beschikken over een standaard assortiment van ongeveer 1200 food supporters die steeds uit voorraad leverbaar zijn. Dankzij onze diversiteit aan machines kunnen wij steeds een oplossing op maat voorzien voor kleine en grote oplages. Zo kan u, als groothandel, spelen met kleur, vorm en logo’s. Wij streven naar kwaliteit en perfectie. Uw totaalproject is bij ons in goede handen.

INVESTEREN IN TECHNOLOGIE, WORKFLOW EN INFRASTRUCTUUR

Packaging Donckers investeert voortdurend in technologie, workflow en infrastructuur. We maakten de voorbije jaren werk van een hypermodern bedrijfsgebouw in Lier en investeerden in de ontwikkeling van een geautomatiseerde workflow.

BRCGS AA-CERTIFICAAT

Onze inspanningen werden beloond want op 8 juli 2019 behaalden we, mede door het deskundige advies van AS4, het gegeerde BRC-certificaat. In 2020 deden we er nog een schepje bovenop en resulteerden onze inspanningen in het behalen van zelfs het BRCGS AA-certificaat.

INNOVATIE

Packaging Donckers kiest voor vernieuwing en innovatie. Wij optimaliseren continu onze workflow en lanceren regelmatig nieuwe producten gebaseerd op de laatste technieken en trends.

GROEI

Groeien is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van onze klanten, het bedrijf en onze werknemers. Daarom breidt Packaging Donckers uit naar Spanje en Turkije. Onze jaarlijkse groei bedraagt ongeveer 12%.

KWALITEIT

Wij voldoen aan alle nodige Europese verordeningen, houden jaarlijks een screening van onze grondstofleveranciers en voeren continu kwaliteitscontroles uit op onze afgewerkte producten.

EIGEN FABRICAGE

Al onze producten worden in eigen beheer geproduceerd. Packaging Donckers beschikt over een enorm machinepark met voor ons op maat gemaakte toestellen. Al onze toestellen worden goed onderhouden.

VOEDSELVEILIGHEID

Onze producten worden aan strenge controles onderworpen om de voedselveiligheid te allen tijde te garanderen. Packaging Donckers behaalt binnenkort het BRC (Global Standard for Food Safety) certificaat. 

DIMENSIE

Packaging Donckers verwerkt ongeveer 5500 ton materiaal per jaar. Hierbij houden we rekening met het milieu, de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers en de kwaliteit van onze producten.

Packaging Donckers breidt zijn gamma uit met een reeks ecologische producten

Houttextuur 'Back to Nature'
Door de realistische houttextuur is onze nieuwe lijn producten aantrekkelijk voor bestaande en nieuwe toepassingen. Bovenop het nieuwe design werd er gebruik gemaakt van nieuwe materialen en technieken. Dit resulteert in producten met opmerkelijke eigenschappen.

Meer info vindt u hier.