Packaging Donckers bouwde een hypermoderne vestiging in Lier. Ontdek de vijf redenen waarom ons gloednieuwe gebouw garant staat voor topkwaliteit.

1. Meer ruimte, meer mogelijkheden
Packaging Donckers produceert 5500 ton verpakkingen per jaar. De prioriteit daarbij is onze klanten altijd topproducten te bieden. Dankzij onze nieuwe site hebben we daarvoor de ruimte en mogelijkheden. Bovendien heeft Packaging Donckers in het nieuwe gebouw geïnvesteerd in de ontwikkeling van een geautomatiseerde workflow, wat tot snel en correct werk leidt.

2. Hoge graad van hygiëne
Om een hoge hygiënegraad te kunnen garanderen, zijn in het nieuwe gebouw heel wat maatregelen getroffen. Dankzij ons goed opgeleide personeel zijn onze klanten zeker van een perfect eindproduct. Zo is het in onze productieruimte verplicht om beschermende kleding te dragen. We laten niets aan het toeval over.

Voor de eindconsumenten is het belangrijk dat onze producten veilig en van goede kwaliteit zijn. Dat klinkt voor de hand liggend maar is het helemaal niet.

3. Grondige kwaliteitscontrole
Wie kwaliteit belooft, moet zijn kwaliteit controleren. En dat doet Packaging Donckers. Om producten te ontwerpen en te realiseren, houden we altijd rekening met een gedetailleerde reeks factoren.
We controleren en testen onze producten uitvoerig. Elk type ‘food supporter’ ondergaat een grondige kwaliteitscontrole voordat het onze productie-unit verlaat.
Voor elke eindconsument is het belangrijk dat onze producten veilig en van goede kwaliteit zijn. Dat klinkt voor de hand liggend maar is het helemaal niet. Dankzij onze scherpe controle zijn klanten van Packaging Donckers altijd en overal zeker van de kwaliteit en voedselveiligheid van hun producten.

4. Traceerbaarheid en veiligheid
Alle grondstoffen en producten kunnen door ons getraceerd worden, zodat er geen twijfel is over herkomst bij een vraag over voedselveiligheid. Doet er zich ooit een probleempje voor, dan zijn we dankzij onze gesofistikeerde traceerbaarheid in staat om meteen in te grijpen en alle gelijkaardige producten terug te roepen.
Uiteraard is het evident dat de veiligheid en kwaliteit van alle producten bij Packaging Donckers gegarandeerd zijn. We traceren daarom niet alleen onze producten van grondstof tot afgewerkt product, maar we houden ook rekening met de productspecificaties van klanten én bewaken nauwlettend de hygiëne in het gebouw.

5. Efficiënte communicatie
Het productieproces vlot laten verlopen, vraagt om een goede en open communicatie. Management en medewerkers communiceren direct en duidelijk – op elk niveau.
Bijsturing verloopt snel en efficiënt. Want klanten staan bij Packaging Donckers centraal: door onze vlotte communicatie zijn ze zeker van een veilig en hoogkwalitatief eindproduct.

Wilt u met eigen ogen zien hoe hoog de lat ligt voor de productie van uw goldies en andere kwaliteitsonderleggers in ons nieuwe gebouw? Neem contact op.